ελληνικά | français | english | italiano
Δωμάτια Windmill Villas στη Σίφνο
Sifnos Windmill Villas
Καταλύματα ανεμόμυλος στη Σίφνο Σίφνος δωμάτια Sifnos windmill villas Διαμερίσματα στη Σίφνο

Η θέση

Τα καταλύματά μας βρίσκονται στο ψηλότερο σημείο του αρχοντικού Αρτεμώνα. Όλα τα δωμάτια έχουν καταπληκτική θέα στο Αιγαίο και στο χωριό του Κάστρου ενώ στο βάθος φαίνονται τα νησιά Πάρος και Αντίπαρος. Τις πιο καθαρές ημέρες το βλέμμα σου φτάνει ως τη Σίκινο και την Φολέγανδρο.

Βρίσκεται στην άκρη του παραδοσιακού οικισμού του Αρτεμώνα και είναι χτισμένο έτσι ώστε όλα τα καταλύματα να έχουν θέα στη θάλασσα, στο Κάστρο και στα γύρω νησιά.

Ένας σύντομος περίπατος μέσα από τα γραφικά σοκάκια του αρχοντικού Αρτεμώνα, θα σας αποκαλύψει τις ομορφιές του οικισμού, τα νεοκλασικά αρχοντικά, τις κατάφυτες αυλές, τα κρυμένα εκκλησάκια, λαογραφικές εκθέσεις, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής με παραδοσιακά γλυκά της Σίφνου. Τόσο στο κεντρικό στενό του οικισμού όσο και στα σοκάκια, υπάρχουν καφέ και εστιατόρια, όπου μπορείτε να απολαύσετε την αύρα του τόπου.

Επίσης κοντά στο Windmill Villas λειτουργεί το Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου. Στους χώρους του ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες φιλοξενούνται εκθέσεις και άλλες εκδηλώσεις.

Τέλος η αφετηρία των λεωφορείων για όλους τους προορισμούς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Το Windmill Villas στο χάρτη

Δείτε το windmill villas στο χάρτη της google

Τα δωμάτια Τιμές Επικοινωνία

Αρ. ΜΗΤ.Ε. (ΕΟΤ): 1144Κ113Κ020960000 & 1144Κ113Κ041890000
Σχεδιασμός-Φιλοξενία: Λυσιτέλεια